Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Aap Mujhe Achche Lagne Lage (2002)

Posted by soryan_bad_boy on 18:05


The daughter of a rich criminal industrial tycoon falls in love with a college boy. The tycoon, what a surprise, objects..

10 commenti:

WOOOW:::CU ADEVARAT INCREDIBIL:::dragostea invinge TOT FOARTE FRUMOS

la mn de ce nu merge filmu viteza e mare la net alte filme vedeam pe acest sait dar asta nu merge va rog sami spuneti unde pot sal vad

buna am mai lasat com la mn nu merge filmu si nici com nu e publicat ce sa antamplat cu acest saint de nu mai merge cum trebuie sunt mai multe filme care nu merg?

in cateva zile filmul o sa fie inlocuit...multumim pt intelegere

nu ati schimbat anca filmu?

in seara asta maxim maine ai sa ai filmul ...! este un film foarte frumos...singura problema este ca la filmul ce l'am descarcat si unicul ce l'am gasit este un pic decalata vocea, sonorul are intarziere de 2 secunde..imi pare rau ...mai mult nu pot face ...momentan , insa pe viitor voi cauta sa'l gasesc pe cel ok ...! multumesc pt intelegere ana maria !

ati multumesc dar te rog daca se poate sa pui mai multe filme cu actoru hrithik roshan eu am gasit pe net mai mult dar nu merg ca pe acest sait e cel mai bun sait din toate saiturile de filme

astaseara ai sa ai filmul ...si mie imi place hrithik roshan si am sa iti pun cateva filme cu el ...urmatoarele zile !

ati multumesc si scz de deranj dar ai pus filmu ? cac la mine tot nu merge daca lai schimbat

scuze intarziere...filmul a fost schimbat ...datorita faptului ca esti fan Hrithik iti recomand si Kaho Naa... Pyaar Hai (2000) este incredibil ..!

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site