Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Iqraar: By Chance (2006) Dragostea: o intamplare

Posted by soryan_bad_boy on 11:46




VIZIONARE PLACUTA!





Descriere
Născuţi din părinţi din India de Est, Rashmi Mehra trăieşte o viaţă bogată şi fără griji în Anglia, overspends adesea bani, ceea ce duce tatăl ei să o întrebare îndeaproape. Pe de o astfel de ocazie, ea reuşeşte să-l convingă că ea poate câştiga la fel de mult ca 5000 de lire sterline într-o lună. El acceptă provocarea ei, iar ea îşi propune să găsească de lucru. Ea curând descoperă că nu este uşor pentru a obţine orice loc de muncă, în special fără a folosi numele de tatăl ei şi orice aptitudini de locuri de muncă. Ea reuşeşte să convingă Radiowala de "Suno" Radio FM pentru a permite con ei un tânăr în care se încadrează în dragoste cu ea, în timp ce ea îl şanţuri pe un reality show. Tânărul, ea are în minte este Raj, care foloseşte, de asemenea, alias de CBI Officer RB Mathur, care a venit tot drumul de la India la Nab o bandă de dealeri de droguri. Ea va afla în curând că Raj, de asemenea, are o agendă în care se încadrează pentru ea, ca el vrea să convingă lui a-fi tată-în-lege, Talwar, că el este casatorit



Partea I


Partea II


Partea III

5 commenti:

de parca lai vizionat ha ha ha ha
shi nu mai copia filme ce le posez eu mah

yana de cand iti apartine site'ul de la peteava? probabil numai in visele tale :)))) cat despre filme evident k mai shi vizionez ai vreo problema cu asta? tine'ti invidia pt tine,k nu am nevoie sa'mi poluezi site'ul cu prezentza ta aici !

Filmul este vizionat de mine si intradevar merita nota 10 ...la fel ca shi cel ce le posteaza evident....!bravo soryan...!

Bai soryan_bad_boy sau cum tio fi numele nu mai face comentarii ca ma scoti din sarite.Nu ma intereseaza ce treaba ai avut tu cu fostul proprietar.Dupa ce ca te-a invatat mai faci si pe desteptul acum.Dupa cum se vede nu esti in stare sa dimensionezi o pagina.Tot ce ai pe blog ai furat ideile de la el.Barem taci dracu si stai ascuns.
Daca ai profilu ascuns crezi ca nu te gasesc.
Te inseli amarnic.
Toate postarile care le-ai facut tu acolo sunt niste balarii trebuie sa munceasca altii dupa tine.

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site