Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Umrao Jaan (Ameeran, povestea unei curtezane) (2006) --> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 15:53






DESCRIERE

Micuta Ameeran plateste pretul pentru faptul ca tatal ei a depus marturie impotriva unui infractor. Ea este rapita si vanduta unei femei care ii schimba numele in Umrao Jaan si o creste si o educa pentru a deveni o adevarata curtezana. Cu trecerea anilor, Umrao Jaan devine o femeie foarte frumoasa, cu calitati care pot fermeca barbatii din inalta societate. Ea stie sa scrie si sa citeasca, sa cante si sa danseze, dar abia cand il cunoaste pe Nawab Sultan si se indragosteste de el, afla ca ea nu poate sa iubeasca. Desi raspunde sentimentelor lui Umrao si este fermecat de ea, Nawab Sultan o paraseste atunci cand familia sa ii cere sa-si respecte statutul social si sa nu se faca de ras spunandu-le tuturor ca iubeste o curtezana. Dar un necaz nu vine niciodata singur si Umrao Jaan continua sa primeasca loviturile vietii. Barbatul care voia sa faca din ea o femeie cinstita este ucis si Umrao este nevoita sa se intorca la vechea ei meserie.
Amenintarea trupelor inamice o face sa paraseasca orasul si sa dea reprezentatii prin sate pentru a putea supravietui. Astfel, ajunge chiar in satul ei natal unde isi regaseste familia. Aceasta insa nu vrea sa primeasca o femeie cu trecutul ei.


cd 1


cd 2



cd 3



cd 4





11 commenti:

mda...ce mai film...nici macar nu se incarca:))

am plans la filmul asta ....merita vazut

de ce nu se incarca??:(

cum puteti sa ziceti ca nu se incarca filmul am vazut comentariile voastre si am verificat filmul se incarc bine verificat azi 20-02-2012-ora20-50 nu mai lasati comentri daca nu va verifikat conecsiunea netului

Da filmul merge foarte bine poate pc vostru nu merge

pentru cine apreciaza acest film va recocomand si KITES la fel de frumos desi cu alt subiect

kites e superrrr............ lacrimogen rau

prea frumos filmul. o poveste de viata adevarata.prea adevarata. sincer,merita vazut.e super... am plans........

UN FILM FRUMOS,O POVESTE DE DRAGOSTE SI DE VIATA ADEVARATA,INTRADEVAR MERITA VIZIONAT FILMUL..........FOARTE FRUMOS.

dar vreau sa vad tot filmul ca e doar prima parte :(( hoooooooooooooooo

nu ..! Filmul este complet pe playerele de peteava! in schimb pe VK ERA DOAR PRIMA PARTE ...! puteti sa'l vedeti pe peteava nu pricep de ce nu o faceto si insistati sa cereti cea de a doua parte ...playerul de pe vk a fost sters a ramas doar cel pe PETEAVA ----REPET ...filmul este complet ! vizionare placuta!

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site