Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Tere Naam (2003) ---> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by danny on 14:27



Acest film este despre Radhey Mohan, un baiat dintr-o bucata, un fost student. Radhey isi pierde vremea pe la fosta lui facultate, ajutand studentii in multe feluri. Dupa un timp el se indragosteste de o studenta din primul an, Nirjara, care este o fata traditionala, Brahmin. Dupa mai multe incercari de a o cuceri, cand in fine Nirjara il accepta si ii impartaseste iubirea, Radhey este atacat de un grup de huligani si batut crunt. El isi pierde mintile si este internat intr-un azil. Aici, prin metode traditionale de vindecare, se spera ca Radhey se v-a vindeca. Pana la urma isi revine si evadeaza, grabindu-se sa ajunga acasa la Nirjara. Aici el are o surpriza neplacuta, care il determina sa accepte sa fie reinternat in azil.



7 commenti:

un film de nota 10000000 ,o iubire adevarata nai cum sa nu plangii...cine iubeste cu adevarat stie ce e durerea despartiri..

m-am regasti 100% in acest film. stiu ca este fictiune. eu am pierdut persoana iubita aproape in acelas mod. este un film ce merita vazut.

da este un film superr merita vazut... superr

un film super merita vazut

un film super meria vazut

Doamne asa film cam rar......nu poti sa te apti sa nu plangii.......nota 10 si multumim adminilor pentru eforturile facute multumim!!!!

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site