Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Hisss (2010) ---> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by danny on 23:20




In India straveche, in niste vremuri nella cura miturile luau nastere pentru uno necunoscutul Explica, sa nascut legenda Zeitei Cobra. Pe o insula din Malabar, mito della spune ca zeita traia, Impreuna cu perechea sa, intr-un templu, unde era venerato de muritori. Cei ce refuzau venerarea zeitei ar fi fost loviti de infertilitate SI nenorociri. Cu 2,300 de ani inaintea Erei noastre, se credea ca respectiva Zeita uno Purta Fertilitatii in EA o Piatra uno nemuririi numita Naagmanin.Multi au incercat sa puna mana pe nestemata aducatoare de Viata eterna, INSA au sfarsit in mod tragica.

In zilele noastre, un om de stiinta americano, il cancro avand la creier in stadiu terminale, reuseste sa puna mana pe perechea masculina uno Zeitei Cobra SI pe aceasta, in Timpul imperecherii, ducandu-i intr-un laborator Speranta in ca in acest mod va reusi sa obtina Piatra Nemuririi sa-si salveze Viata. Dar Zeita Sarpe reuseste sa fuga si, intocmai cum spune legenda, se reincarneaza intr-o femeie perfecta, o de frumusete iesita din Comun. Dar la scurt timp, INCEP sa apara cadavrele unor oameni cura au sfarsit intr-un mod tragica SI violenta, IAR delle Nazioni Unite Detectiv incepe sa investigheze crimine aceste.


4 commenti:

Este un fil superb mia placu ;):*

doamnneeee...ce film...mama...ramasese ala incremenit cand la ridikat in sus pe perete si vazut cata sarpele e.....:))))))))))))))))))

UN FILM DE LEGENDA,FRUMOS.

Eu mas face sarpe pentru haimanaua aia.. :))))

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site