Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Yaadein (2001)---< VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 20:31Raj Singh Puri (Jackie Shroff) este cel mai bun prieten al lui L. Kumar Malhotra (Anang Desai), care este la randul sau fratele mai mic al lui J. Kumar Malhotra (Amrish Puri). Cei doi frati sunt magnati in afaceri si Raj lucreaza in compania lor. In ciuda diferentelor sociale membrii celor doua familii sunt prieteni iar Ronit, fiul lui L. Kumar Malhotra si mostenitorul intregului imperiu Malhotra, gaseste la familia Singh Puri dragostea parinteasca ce trebuia s-o primeasca de la parintii lui. Raj este tatal a trei tinere fete, Avantika, Sania si Isha. Avantika se casatoreste prin aranjament, Sania se casatoreste cu iubitul ei, chiar daca Raj nu era deacord cu stilul de viata al iubitului fiicei sale, iar Isha nu credea in dragoste. Dupa cateva saptamani de la casatoria celei de-a doua fiice, Sania se intoarce acasa si totodata cere si divortul. Raj vazand ca o casatorie din dragoste nu duce la nimic bun se impotriveste relatiilor din dragoste. Toate aceste schimbari asupra tatalui au loc chiar in momentul in care Isha se indragosteste de Ronit. Cand Isha ii cere binecuvantarea tatalui sau, Raj este total impotriva si aranjeaza casatoria lui Ronit cu fiica unui al magnat. Isha este deacord cu decizia tatalui sau, chiar daca va suferi foarte mult. Ronit este foarte nefericit dar merge mai departe cu logodna aranjata de Raj. Acesta va fi sfarsitul povestii de dragoste dintre Ronit si Isha? Va las pe voi sa descoperiti ...


2 commenti:

De ar sti toate cupluriile sa lupte pentru dragostea lor....Frumos film si poate chiar si o lectie pt cei care se lasa influentati de prieteni si familie.

un film extraordinar,frumosi actorii,frumoase melodii,frumoasa poveste de viata,minunat,merita mult mai mult de nota 10,citeodata parintii sint atit de orbiti de bani,ca fac numai greseli,dar cum va spuneam iubirea invinge intotdeauna si nu numai in filme,chiar si in viata de zi cu zi,luptati pentru iubirea voastra,exemplu il aveti in acest film.

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site