Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Devdas (2002)---> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 18:42



O poveste unde dragostea e mai presus de toate... Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit, a iubit si doar a iubit... Devdas a avut o copilarie fericita alaturi de prietena lui Paro unde dragostea suprema a fost simtita inainte de a fi inteleasa. La adolescenta dragostea s-a intensificat. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui Devdas a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro. De-o parte a zidului era Paro cea cu inima franta care s-a casatorit cu altul. Si pe cealalta, era Devdas cel zdrobit. Incapabil sa suporte o viata fara Paro, Devdas isi face un prieten constant: alcoolul. Dar nici el nu l-a ajutat. Nici chiar devotamentul fata de curtezana Chandramukhi nu i-a linistit durerea. Numai cand ochii ii vor fi inchisi pentru totdeauna, durerea va incepe sa paleasca. Dar inainte sa-si piarda viata, Devdas mai vrea s-o vada pe Paro pentru ultima oara... In felul acesta isi jertfea demnitatea pe altarul dragostei... Era la usa lui Paro, dar usile Raiului s-au deschis pentru Devdas. A lasat in urma marturia unei iubiri adevarate, pura, casta, modesta... Nemuritoare. Intr-adevar, dragostea a fost viata lui si i-a permis sa traiasca.

cd 1


cd 2

4 commenti:

ACEST FILM ESTE SUPERB,O POVESTE DE IUBIRE ULUITOARE,PARINTII CITEODATA GRESESC ATIT DE MULT CU IDEILE LOR FIXE,CA NU ISI DAU SEAMA CA DIN ATIT BINE CE VOR COPIILOR LOR,LE FAC UN ATITA RAU CA PUR SI SIMPLU II DISTRUG PE COPII.

...iubirea dintre un baiat si o fata ... neacordul parintilor fetei de a se casatori intre ei , atrage o serie de neplaceri si nenoroc asupra fetei , dar mai ales a baiatului , care ....are un sfarsit tragic ...."bietul suflet, probabil se antoarce la ceva ce i-a apartinut in aceasta viata".....un super film , dar si ...o lectie de viata pt. multi parinti .

Frumos, foarte frumos dar are un final tragic, ti se rupe sufletul de ea si mai ales de el

Offff,cât am putut să plâng....doamneeeee cât e de frumos si de trist. ..

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site