Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Chandni Chowk to China (2009) - Made in China---> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 21:12
 Sidhu este un simplu taietor de legume din Chandni Chowk - New Delhi, care tanjeste sa scape de existenta lui banala si mizera, motiv pentru care apeleaza la astrologi, ghicitori in carti de tarot sau fachiri falsi, in ciuda eforturilor tatalui sau Dada de a-l readuce cu picioarele pe pamant. Destinul sau pare sa se schimbe atunci cand doi chinezi il considera o reincarnare a razboinicului Liu Shengh si il iau impreuna cu ei in China pentru a-i ajuta sa scape un sat intreg de sub stapanirea opresiva a unui ticalos pe nume Hojo.
    Fiind demascat de catre oamenii lui Hojo, care dezvaluie tuturor faptul ca Sidhu nu este decat un bufon si nicidecum reincarnarea unui razboinic din trecut, acesta jura sa se razbune pentru umilinta indurata si sa devina omul de care au nevoie localnicii respectivului sat chinez pentru a se elibera. Cu ajutorul unui maestru kung-fu, care il invata sa lupte, dar mai ales avand-o alaturi pe frumoasa Sakhi de care s-a indragostit, Sidhu trebuie sa se descurce intr-o lume populata de asasini, ticalosi megalomani, inventatori nebuni, femei fatale si mistici chinezi.


2 commenti:

FOARTE TARE FILMULLLLLL NOTA 1000000,merita vazuttt e superrrrr.Akshay kumarrr y love youuuuuuuu....filmul e asemanator la Karate Kid.

foarte frumos, merita vazut

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site