Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Taarzan: The Wonder Car (2004)---->VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 20:39
< v

"Taarzan: The Wonder Car" este un film horror inspirat din filmul "Christine" din 1983. Deven Chaudhary locuieste impreuna cu mama sa si fiul sau, Raj. El isi petrece timpul proiectand o masina perfecta, numind-o DC, o masina foarte futurista si mai avansata decat orice alta masina de pe piata. De asemenea, el are grija de o masina, model mai vechi, primita de la tatal sau, si o numeste "Taarzan". El se intalneste cu Rakesh Kapoor si partenerii sai, pentru a-si vinde modelul de masina, insa acestia in ciuda faptului ca sunt incantati de proiect, nu sunt de acord cu conditiile puse de Deven.
La scurt timp dupa aceea, Deven constata ca Rakesh si partenerii sai i-au furat proiectul masinii. In incercare de a-si recupera proiectul, cu ajutorul politiei, care de fapt se dovedeste a fi mana in mana cu Rakesh, termina in a fi ucis si aruncat in rau. Toata responsabilitate de crestere a lui Raj va ramane in grija mamei lui Deven.
Actiunea filmului se va muta peste 12 ani, cand Raj intra la colegiu, iar dintr-o pura intamplare, la un centru de masini vechi va da peste "Taarzan", acum fiind doar o vechitura ruginita. El imprumita bani de la bunica sa pentru a o cumpara si a putea sa o reconditioneze, in memoria tatalui sau.

4 commenti:

cel mai tare film super

ireal filmul asta asa ceva nici in vis nu as concepe captivant urmaritil merita

foarte bun film nota 10

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site