Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Talaash (2012)-----> VIZIONEAZA ONLINE

Posted by m0nnyk on 18:33Un polițist, investighează moartea misterioasă a unui Filmstar, întâlnește un sex-lucrător, în timp ce el se confruntă cu unele probleme personale psihologic.Misterul conectează acești oameni într-un mod, care se schimbă în cele din urmă viața lor.

9 commenti:

un film psihologic excelent,un subiect de meditatie a celor ce nu agreeaza filmele indiene.

un film psihologic exceptional si emotionant,o tema de meditatie pentru cei care nu agreeaza subiectul filmelor indiene. Repet, un film exceptional ce trebuie vizionat cu foarte multa atentie.

Excelent.Imi plac filmele produse de Aamir Khan. Are multe filme cu subiecte interesante si care dau de gandit. Bun scenariul, buni actorii.

foarte BUNNNNNNNNNNNNN ....MERITA VAZUT CHIAR SI DE CEI CE NU LE PLAC FILMELE INDIENE..........

Nu-mi vine sa cred ca ceea ce am vazut, este un film indian; nu aveam o parere asa buna despre ele. Cind ajungi la sfirsitul filmului si incepe genericul de sfirsit, atunci realizezi ce film bun ai vazut. Este exceptional, merita vazut.

Un film exceptional! Merita vazut.

nu pot sa cred ce sfarsit neasteptat are este extraordinar de frumos ...nota 10 merita vazut in totalitate!! La cat de atenta am fost tot filmul ca sa pot intelege ce se intampla in el si cine e vinovatul si acum ca ma gandesc toate se leaga !!!!! prea fumos!

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site