Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Asoka (2001)

Posted by m0nnyk on 23:32


Al cui destin să fie mai măreţ decât cel al Împăratului?

Lăsând în urmă regatul natal Magadha, ASOKA întâlneşte un bătrân care îi spune că însuşi Împăratul este un om obişnuit, dar că destinul lui este acela de a fi mai mult decât un simplu Împărat.
La 2500 de ani de la moartea sa, ASOKA cel MARE, rămâne în istoria Indiei ca un simbol al păcii şi non-violenței, precum o torţă arzând iluminează trecerea de la război la remuşcare, de la ambiţie la credinţă, de la ură la dragoste.
ASOKA aduce pe peliculă viaţa Împăratului ASOKA, nepotul lui Chandragupta Maurya, care a urcat pe tronul regatului Magadha, în secolul al treilea înainte de Cristos.
Pentru a-şi întinde stăpânirea asupra regatului vecin Kalinga, ASOKA a purtat unul dinte cele mai sângeroase războaie din istoria Indiei.
Confruntat cu teribilele urmări ale războiului sau de cucerire, în care mii de oameni şi-au pierdut viaţa, ASOKA este cuprins de remuşcări. Renunţă la războaie şi îşi consacră viaţa răspândirii luminii Budismului în întreaga lume.
ASOKA este filmul unei călătorii iniţiatice, al transformării unui tânăr dintr-un fiu iubitor într-un îndrăgostit orbit de pasiune, dintr-un bărbat trădat, plin de amărăciune într-un războinic nemilos, consumat de ambiţii, dintr-un cuceritor de teritorii într-un cuceritor al sinelui. Ultimul regat cucerit de ASOKA este sufletul uman.
Al cui destin să fie mai măreţ decât cel al Împăratului?Al cãlãtorului….atunci când îşi împlineşte cãlãtoria.


cd 1

 cd 2

cd 2

1 commenti:

Cuvintele nu si iau rost palesc n fata personajelor care au jucat n acest film orice comm am folosi nu ar avea niciun efect sa demigreze filmu sau actorii este super un film de nota 10 ;)

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site