Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Keblinger

Keblinger

Anji(2004)

Posted by yana on 22:29


Momentan filmul nu are descriere,cine doreste sa faca una este binevenita!Multumim! VIZIONARE PLACUTA!Acest film nu are descriere.
Contribuie si tu la descriere!!!!

1 commenti:

~DESCRIERE~

Aatmalingam din Himalaya poseda puteri enorme divine. O dată la 72 de ani, Akasa Ganga din cer se varsa in Aatmalingam. Cei care beau apa sfintita de Akasa Ganga deveneau mai tineri pentru eternitate şi să obţineau puteri supranaturale.
În 1932, un tânăr pe nume Bhatia ( Bhupinder Singh ) încearcă să facă rost de băutură şi Atmalingam Akasa Ganga, dar sfârşeşte prin a pierde braţul drept. În timp progreseaza, Bhatia ( Tinnu Anand ) este acum 99 de ani. Bhatia caută urme de Aatma Lingam, dar în zadar. Akasaganga este programat să curgă pe pământ pentru Atmalingam în 2004 din nou. În cele din urmă el ajunge să ştiţi despre un profesor care a făcut o cercetare pe viaţă şi Aatmalingam Akasaganga care deţine informaţii vitale într-un jurnal roşu. Temandu-se pentru viaţa lui şi de această informaţie, profesor trimite jurnal pentru elevul său Swapna ( Namrata Shirodkar ), care se află în Statele Unite ale Americii, astfel încât Bhatia nu va fi capabil de a obţine puteri divine. După ce a primit jurnal, Swapna, senzor de pericol pentru profesorul ei, se întoarce în India în căutarea de profesorul ei doar pentru a găsi l-au ucis. În timp ce ies din Bhatia, ea se execută în Anji (Chiranjeevi). Anji este un bun samaritean în Uravakonda pădure zonă, care serveste Sivanna cei mai respectati (Nagendra Babu) un specialist ayurvedic atrăgând în acelaşi timp, de asemenea, 4 copii orfani.

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site